Nyeste indlæg

Spa

Wellness ophold i København (Den populære)

Selvom I bor langt væk fra København, behøver I ikke undvære den skønne oplevelse af at blive forkælet med massage, jacuzzi, bodyscrub og meget mere. Afsæt en weekend, hvor I giver jer tid til jer selv og hinanden og lader al stress og jag blive hjemme.

Planlæg i god tid, så I er sikre på, at der er plads på henholdsvis hotel og spa sted. Især i feriesæsonen kan det være svært at få det ønskede hotelværelse. Når I planlægger i god tid, har I også noget at gå at glæde jer til. Et sådant weekendophold ville eksempelvis være den perfekte gave til hinanden på jeres bryllupsdag.

Book et værelse

Reservér et værelse, der passer jer på et hotel i nærheden af spa stedet. Det kan f.eks. være Tivoli Hotel.
Alle hotellets værelser er inspireret af Tivolis eventyrlige stemning med flotte farver og figurer på gulv, puder, sengetæpper osv. Nogle af værelserne er endda indrettet over et tema fra den gamle have.
I kan få udsigt over kanalen og Islands Brygge eller over Columbines have og København. Der er lydtætte vinduer, så I slipper for byens larm og kan nyde roen.

Slå jer løs i Tivoli

Tag af sted i god tid, så I kan tjekke ind på hotelværelset så tidligt som muligt og få noget ud af dagen. Hvis I har valgt Tivoli Hotel vil det være oplagt at besøge Tivoli. Det ligger 15-20 minutters gang fra hotellet.
Selvom I måske ikke er så meget til rutsjebaner og karruseller, er haven stadig et smukt og eventyrligt sted at gå rundt. Eller I kan lade jer transportere med Linie 8, som er Tivolis egen lille, gule sporvogn på gummihjul.
Der er masser af steder i Tivoli, hvor I kan gå ind og få jer en lille forfriskning eller spise en frokost, når sulten melder sig.

Slap af med spa og middag

Midt på eftermiddagen kan I tage tilbage på hotellet, gå i bad og gøre jer klar til aftenens wellness behandling.
Samadhi Spa ligger en halv times gang fra hotellet, men der kører også offentlig transport.
Hvis I har bestilt Forkælelse for 2 – Deluxe hos Samadhi Spa, behøver I ikke tænke på aftensmaden, for efter 1½times forkælelse med fodmassage, dybdegående kropsmassage og jacuzzi, er der en to retters middag med i prisen.
Efter den oplevelse kan I jo kigge på aften- og nattelivet i København – eller tage tilbage til Tivoli og opleve aftenstemningen dér, inden I tager tilbage på hotellet.
Snup en dejlig tur i Dragebådene og få en romantisk afslutning på en skøn dag. Tivoli lukker først kl. 24 både fredag og lørdag.

Tag søndagen til hjælp

Efter en god nats søvn og morgenmad – som evt. kan indtages på hotellet – kan I kigge lidt mere på København. Der ligger et væld af museer i fornuftig gåafstand fra Tivoli Hotel, som er et besøg værd, inden i vender snuden hjemad mod en travl hverdag med en fantastisk oplevelse og godt med ny energi i bagagen.

Scroll to Top