Nyeste indlæg

424x572__0151__A5F0801_OK

En spaoplevelse er den perfekte forkælelsesgave i den mørke tid

Vi kan ikke komme udenom det: mørket kryber sig ind på os. Sommeren er for alvor ovre og der venter en lang, mørk og kold tid. Netop i denne mørke tid, der er så kendetegnende for livet her i Norden, er det vigtigt at sørge for at pleje sig selv, sin krop og ikke mindst sit sind. Der er jo også noget hyggeligt over efterår og vinter, så længe man kan være indendørs i varmen, med stearinlys og med hygge og forkælelse.

Et rigtig godt eksempel på en forkælelsesgave her i den mørke tid er en spabehandling fra Samadhi Spa i København. Glæd din bedste veninde, din mor, kæreste eller en anden person, der står dig nær med noget af det man har mest brug for lige nu: energi og forkælelse. Det er også mere end tilladt at give gaven til sig selv. Når blæsten rusker og regnen falder udenfor, skal du eller I i stedet være indendøre i Samadhi Spas lækre, varme og indbydende lokaler. Det er her, der er rarest at være i efterårs-København.

Mange muligheder for spaoplevelser hos Samadhi Spa

Samadhi Spa er en perle midt i København. Det indtryk man får, når man træder ind ad døren er en fornemmelse af luksus og eksklusivitet, men samtidig også en følelse af varme og åbenhed. Her står tiden stille og du glemmer i løbet af få sekunder verden udenfor vores dør. Vi har bygget Samadhi Spa med vores hjerter og det er vores ypperste opgave at få dig til at føle dig afslappet og godt tilpas. Hvis vi kan bidrage til lidt mindre stress og lidt mindre vintertristhed, så er vores mission med Samadhi Spa fuldført.

Vi tilbyder en lang række af spaoplevelser og forskellige wellness-behandlinger for både én person og for par. Gå på opdagelse her på vores hjemmeside og læs mere om alle de fantastiske ting, vil tilbyder. Her er alt fra forskellige former for massage, spabade og sauna til romantiske middage med wellness.

Bliv behandlet som en dronning

Som du måske allerede har opdaget, tilbyder Samadhi Spa wellness og forkælelse for enhver smag og pengepung, men hvis det virkelig skal være godt, så er der især en spabehandling du ikke må gå glip af. Det er selvfølgelig dronningebehandlingen. Og hvilken kvinde ønsker inderst ikke at blive behandlet som en dronning?

Dronningebehandlingen hos Samadhi Spa er 3 timers nydelse og luksus. Er du klar til trække 3 timer ud af hverdagens jag vil du ikke fortryde det, men tværtimod give os ret i, at det er en god investering af tid.

Behandlingen begynder med at du sænker kroppen ned i et varmt og boblende lavendel-skumbad. Allerede når varmen breder sig ud i din krop og duften af lavendel rammer næseborene, har du glemt alt om rusk og regn. Din hud bliver nu renset med vores kropspeeling, hvorefter du i loungen får masseret og peelet dine fødder. Således blød og renset, er din krop mere end klar til en hel times papaya-massage og en Shirodhara hovedbundsmassage. Dronningebehandlingen sluttes af med ansigtskur og ansigtsmaske, inden du efter et brusebad til sidst kan slappe helt af i vores hyggelige pejsestue med smoothie og chokoladefondue.

Du kan købe dronningebehandlingen lige her.

Scroll to Top