Nyeste indlæg

Få en uforglemmelig spadag med din veninde

Når alting brænder på og det føles som om verden ramler om dig, eller du er fyldt med glæde over en lykkelig begivenhed, så er der en person, der altid står bag dig og deler både smerten og glæden med dig, som var det hendes egen – nemlig din bedste veninde. Der er ikke det, hun ikke vil gøre for dig, og omvendt heller ikke det, du ikke vil gøre for hende. Veninder er uvurderlige, men venskaber skal plejes, og der er ingen bedre måde at gøre det på end med en skøn spadag med afslapning og forkælelse.

Med en spadag får I begge masser af ro, får stresset af, og jeres batterier lades op, så I er rustet til at vende tilbage til hverdagen. Som om det ikke var nok, får I samtidig kvalitetstid med hinanden og mulighed for at venindesnakke en masse helt for jer selv. På den måde er spaoplevelsen en ideel måde at fejre og pleje venindeskabet på en måde, som det i den grad fortjener.

Et pust af luksus i hverdagen

Når hverdagen tager over, og dit liv kører derudad på automatpilot uden tid til at se dig for eller stoppe op og nyde nuet, kan det nemt komme til at gå ud over dine veninder. Selvom du værdsætter dem enormt meget, kan det være svært at finde tid til lige så meget kvalitetssamvær og hygge, som du kunne ønske dig. Derfor er det en rigtig god idé at fejre venskabet med en hyggelig udflugt eller aktivitet.

En fantastisk måde at gøre det på er med en skøn og luksuriøs spaoplevelse, der vil tilføre et pust af luksus til den travle og triste hverdag.

Masser af forskellige behandlinger

Hos Samadhi Spa står vi klar til at forkæle dig og din veninde med vores mange forskellige behandlinger. Der er masser at vælge mellem og mulighed for at vælge lige den behandling, I har lyst til.

Vi tilbyder både behandlinger specifikt designet til 2 personer og diverse behandlinger til kvinder, som I kan købe sammen.

Prøv for eksempel vores Prinsessebehandling, hvor du på én gang får både peeling, kur, fodmassage, ansigtskur og aromaterapeutisk massage samt lækker chokoladefondue og smoothie.

I kan også vælge Samadhis private jacuzzi, som I har for jer selv i 60 minutter inkl. champagne, frisk frugt og masser af andet forkælelse. Her kan I rigtigt i skønne og afslappende omgivelser få snakket igennem om alt det, I ellers ikke får nået.

Giv det som gave

En spabehandling kan både være en fælles investering i en skøn oplevelse sammen, men det er også en ideel gaveidé til en veninde, der har en helt særlig plads i dit hjerte. Så har din veninde lige afleveret sit speciale, er blevet forfremmet på jobbet, fylder år eller noget helt fjerde, så vil et gavekort til en hyggelig dag i godt selskab helt sikkert falde i god jord.

Kig gennem vores mange behandlinger, og find en, der passer perfekt til din allerbedste veninde, og værdsæt hende og jeres venskab på bedste vis.

Scroll to Top