Nyeste indlæg

Samadhi-Spa-shiva

Spa og wellness er også for mænd

Det er en fordom, at spa og wellness kun er for kvinder – men en fordom der har et vist hold i virkeligheden, hvis man kigger på forholdet mellem antallet af kvinder og mænd, der besøger et spa. Heldigvis er denne fordom ved at blive opløst i takt med at grænserne mellem det maskuline og det feminine i samfundet flytter sig med tiden. Spørger man mænd, der har haft modet til at booke en spa-behandling, så vil de uden undtagelse fortælle at det er præcis lige så lækkert og afstressende for dem, som kvinder vil fortælle det samme. Og hvem siger at mænd ikke har brug for afstresning og luksus i en travl hverdag? Tværtimod må man nok konkludere at det er tilfældet.

Modige mænd er mandige mænd

Undersøgelser blandt kvinder viser, at der blandt mænd slet ikke er grund til at være bange for at blive set på som umandige, ved at foretage sig traditionelt kvindelige ting som wellness og spa. Tværtimod mener flertallet af kvinder, at det er ekstremt mandigt at være modig – og at være så godt i kontakt med sit køn, at man ikke går af vejen for at pleje sin krop og sit mentale velbefindende med spabehandlinger.

Denne trend understøttes af, at de fleste spa- og wellness-steder tilbyder én eller flere behandlinger specielt rettet mod mænd – Samadhi Spa tilbyder hele tre af slagsen. For personalet, der er uddannet i fysiologi er der ingen forskel på om det er kvinder eller mænd, der træder ind af døren. Det er stort set de samme ting begge køn har brug for, både når det kommer til massage og til hudbehandling.

En oplagt gaveidé

Der er efterhånden ikke så lang tid til jul, og et gavekort til en af Samadhi Spas behandlinger for mænd er en oplagt gaveidé til manden i dit liv, til din bror, far eller ven.

Luksus eller den store kongebehandling

Samadhi Spa tilbyder tre forskellige spabehandlinger rettet mod mænd. Den første i rækken er kaldet Luksusbehandling og er faktisk på tilbud netop nu. Den består af 90 minutters meget grundig og dybdegående kropsmassage, efterfulgt af et kvarters ansigtsmassage. Du vil med garanti have en helt anderledes let fornemmelse i kroppen, når du går herfra, end du har haft i meget lang tid. Massagen afsluttes med en kold øl og snacks i vores hyggelige lounge.
Ønsker du at gå all-in på spaoplevelser, så er det vores berømte kongebehandling du skal booke. Husk at sætte god tid af til kongebehandlingen, der indebærer hele tre timers luksus og forkælelse. Ja, du vil opleve at den lever til fulde op til sit navn og du vil føle dig behandlet som en konge. Kongebehandlingen runder samtlige dele af kroppen og indeholder: boblebad, fodmassage, kropsmassage, hovedbundsmassage, samt ansigtsmaske og -massage. Dette efterfølges af hygge i loungen med en kold øl og snacks.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi sportsmassage  der indeholder 60 minutters dybdegående massage, 30 minutters infrarød sauna med ingefærshot og brus med vores udrensende peelings samt smoothie i vores lounge.

Scroll to Top