Nyeste indlæg

Spa for mænd

Spa er også for mænd

Kvinder elsker at gå i spa, blive forkælet, få massage, slappe af og blive som født på ny. Men er det kun kvinder forundt? Mænd kan vel også trænge til at få løsnet op for ømme muskler, få mental afslapning, stresse af og få den ultimative forkælelse, som en tur i spa er.

Ja, selvfølgelig kan de det. Ligestillingen er da heldigvis kommet for at blive. Kvinder bliver mekanikere, og mænd bliver sygeplejersker, og alle går i spa – både mænd, kvinder og børn, og både alene og sammen.

Spa er ikke bare blomsterdufte og ansigtsmassage

Mange mænd tror, at spa handler om duftlys, blide toner fra højtalerne, hudanalyser, ansigtsbehandlinger og andre feminine ting. Det gør det også, men ikke KUN.

En tur i spa kan også være massage, der løsner op for spændte muskler og giver fornyet energi, når han dyrker sport på et professionelt plan eller i hvert fald på et heavy niveau. Den kan være med til at heale de ømme muskler eller gøre fødderne klar til den næste løbetur.

Luksus i særklasse

Spa er for manden, der vil gøre noget ekstra ud af sig selv. Ham der godt ved, at maskulinitet og charme kommer indefra, men også plejes udefra. Ham der gerne vil have en elastisk, ungdommelig hud og en spændstig krop hele livet. Ham der gerne vil yde en indsats for det, samtidig med at han slapper af og får sig en forfriskende pils.

Spa – en gave til mænd

Det er heldigvis blevet mere almindeligt, at mænd går i spa. Førhen kom de der kun, når de blev trukket med af kæresten. I dag er det ikke ualmindeligt at møde mænd i spa, som kommer der alene uden en partner. Derfor er det da også en fantastisk gave at give til din partner, når du synes, han fortjener det bedste.

Det kan være alt fra sportsmassage til hans ømme lægge eller ryg til den helt store tur med ansigtsbehandling, boblebad, fodmassage, hovedbundsmassage osv.

De fleste spaer har behandlinger målrettet til mænd, med maskuline dufte, maskulin musik i højtalerne samt øl og snacks i stedet for chokolade, frugt og champagne, hvis det ønskes.

Efter sådan en tur, får du ham hjem afstresset, velduftende og med selvtilliden og energien i top.

Kæresteaften med spa

Du kan også overraske ham med, at I begge besøger en spa. Er det din tur til at planlægge kæresteaftenen/årsdagen, så er en tur i spa det oplagte valg. Find en spa, hvor I kan få både massage, boblebad, ansigtsbehandling OG forfriskninger samt måske en lækker og sund middag.

Forestil dig en aften i hyggelige omgivelser, dæmpet belysning og musik I begge kan lide, god duft og – ja, det hører sig altså til, når det er kæresteaften – boblebad, champagne, chokolade, afslappet beklædning, i form af badekåbe og slippers, og tid til hinanden. Så bliver det ikke meget mere romantisk.

Det er et boost til jeres velvære og et boost til jeres parforhold.

Scroll to Top