Nyeste indlæg

undgaa_julestress-blog

Sådan undgår du julestress

Her får du vores 6 bedste råd til at undgå julestress


1. Tag det roligt
Vi er alle vores egen værste kritiker. Lad os bare indse det. Der er ingen, der er fejlfri. Din bedste veninde har også nullermænd under sofaen. De må gerne være der, også i julen.

2. Fokusér på alle de gratis ting
Vi glemmer det tit og ofte. Julen er materialismens højtid, men også hjerternes fest. Selvom kulør, prismærker og ønskesedler flyver gennem luften i Magasin, så er det glædens tid. Smilene og hyggen er det vigtigste. Sæt pris på de små, gratis, glæder.

3. Giv dig selv et pusterum
Glem at det både er jul og nytår lige om lidt. Gør det som DU har allermest lyst til – også hvis det bare er at flade på sofaen med serier. Gå en tur i skoven, besøg gamle venner eller hvad du ellers lige kan finde på.

4. Duft til ting
Det lyder måske lidt skørt. Forskning indenfor stress peger dog på, at dufte kan få os til at slappe af. En kop the, gran, kanel eller hvad du lige synes der dufter godt kan få dig ned i gear.

5. Investér tid i ønskesedlerne
Den oldgamle tommelfingerregel. Sæt dig ned, løb alle ønskesedlerne igennem og få alle indkøbene overstået på én gang. Du kan med fordel bestille mange af gaverne på nettet og få dem bragt til døren.

6. Ryd op i alt det gamle
Gammelt tøj, som måske passer en dag, eller gamle kærestesorger; uanset hvad så er det sundt med hovedrengøring. Minderne skal bevares, men ikke alle minder er værd at holde fast i. Husk at leve lige nu og lige her.

Scroll to Top