Nyeste indlæg

IMG_1026

Når romantikken fortsat skal blomstre

Du har fundet den eneste ene. Frieriet er gjort. Ja’et er givet, og datoen sat. I er klar til det næste skridt i livet, og I glæder jer. Romantikken blomstrer, og det vil I gerne hjælpe den til at blive ved med.

Kærligheden er som en smuk blomst. Får den ingen næring, dør den. Derfor er det så vigtigt at pleje kærligheden i et parforhold, så den kan forblive i live.

Den perfekte gave

Inden brylluppet skal stå, vil I gerne forære jer selv en romantisk gave. Noget I kan se tilbage på og mindes med glæde, noget I måske kan gøre til en tradition år efter år.

En rejse til et eksotisk sted måske? Men det kræver megen forberedelse og er dyrt.

En rejse for krop og sjæl

Romantikken blomstrer ikke kun i udlandet. Romantikken blomstrer til gengæld, når I har tid til hinanden, slapper af i behagelige omgivelser og bliver forkælede og ikke skal tænke på hverken mad eller andre hverdagsagtige trivialiteter.

Kort sagt være i et tidløst rum, hvor atmosfæren emmer af romantik, varme og afslappethed. En rejse ind i jer selv og hinanden. Det rum kan vi give jer!

Kama sutra

Kama sutra er en indisk lærebog, der bl.a. beskæftiger sig med forførelsens kunst. Inspireret af de kloge ord og betragtninger i Kama sutra har vi sammensat den ultimative næring til jeres kærlighedsblomst.

Det er den ultimative forkælelse af jer begge to!

Der bliver nusset om jer, og I bliver opvartet, samtidig med at I også har tid for jer selv.

I får massage fra top til tå – fodmassage, helkropsmassage og hovedbundsmassage. Herefter venter der jer en afslappende ansigtsbehandling og bag efter et dejligt brusebad.

Inden I får en fem retters menu, får I serveret en forfriskning i vores hyggelige lounge – stadig i de behagelige Samadhi Spa badekåber.

Den fem retters menu består enten af velsmagende retter fra thai-køkkenet eller af sushi. Begge menuer indeholder masser af umami og afrodisiaka.

Til slut får I tre kvarter i jacuzzi, hvor I bliver trakteret med chokoladefondue, champagne og smoothies, samtidig med at I frit kan benytte Samadhi Spa’s egen bodyscrup.

Du kan købe Kama Sutra behandlingen her.

De nære ting

Det er vigtig at blive ved med at give hinanden disse pusterum fra hverdagen. Det gælder både for unge og for ældre. For par med børn og par uden børn.

I hverdagen handler det om de små, nære ting. En kærlig sms, et kys, en lille berøring. Har I en stor omgangskreds, er weekenden sikkert fyldt op med gæster eller besøg hos vennerne, ud over I også lige skal nå tøjvask og rengøring af hjemmet.

En tilbagevendende begivenhed

En Kama sutra spabehandling tager kun fem timer. Det er længe nok til at få en afslappende og fordybende stund i hinandens selskab, og samtidig ikke så længe at det bliver svært at finde tid i en travl kalender til det.

Aftal eventuelt en bestemt dag hvert år eller oftere, hvor I vil bruge tid på hinanden. Det kan f.eks. jeres årsdag.

Scroll to Top