Nyeste indlæg

Praktisk om dit besøg hos Samadhi Spa

Du er formentligt landet på denne side fordi du er på vej til et besøg hos Samadhi Spa. Måske er det din første gang, eller måske har du brug for noget information som du ikke havde brug for ved sidste besøg – uanset hvad, så har vi samlet det mest praktisk herunder:

Transport til Samadhi

Tog: Kommer du med tog er de nærmeste stationer Københavns Hovedbanegård eller Nørreport station. Fra begge steder er der cirka 10 minutters gang til Samadhi Spa.

Metro: Hvis du kommer med Metroèn, er din nærmeste station Nørreport. Herfra er der cirka 10 minutters gang til Samadhi Spa.

Bus: Bus 1A, 2A, 9A, 26 og 40 stopper 2 minutters gang fra Samadhi Spa. Stoppestedet hedder “Stormbroen/Nationalmuseet)

Bil: Vi anbefaler som udgangspunkt ikke at køre i bil til Samadhi Spa, da det kan være svært at finde parkeringsplads. Nærmeste P-hus er Iilums hvor det koster 45 kr. pr. time.

Cykel: Du kan parkere din cykel lige udenfor Samadhi Spa. Husk at lås den.

Jeg kan ikke finde Samadhi?

En af vores største værdier er diskretion, og derfor vil du ikke se et kæmpe banner hænge ned af bygningen. Du vil se vores navn og logo på et “folde-skilt” udenfor. Inden du træder ind i “gården”, skal du til venstre ind i opgangen, kig eventuelt på dørtelefonen. Herefter er det blot op af trapperne, og så kan du ikke undgå at se hvilken dør du skal ind af.

Hvad gør jeg/vi når vi kommer ind?

I de fleste tilfælde vil i bliver mødt af vores vært eller værtinde. Skulle de mod forventning ikke stå klar lige når i træder ind, så tag blot plads, de vil komme til jer indenfor kort tid.

Det skal du medbringe:

Som udgangspunkt skal du/I bare medbringe jer selv. Vi har hvad der skal bruges af håndklæder, badekåber, slippers og ansigts- og hårprodukter for at give dig/jer en unik spa oplevelse. Efter behandlingen har du/I også mulighed for at benytte vores produkter, hårtørrer, glattejern mv., så du/I kan tage videre efter besøget hos Samadhi.

Har du bestilt en behandling hvor der indgår vand? Så medbring badetøj, med mindre i har bestilt den privat jacuzzi.

Spisesteder

Samadhi Spa ligger midt i København og lige op af strøget. Derfor er der masser af spisesteder.

Scroll to Top