Nyeste indlæg

Samadhi_spa_dybdegående_kropsmassage

Sådan passer du godt på din krop

Tager du din krop som en selvfølge? Det er du så ikke ene om. Det gør de fleste af os. I hvert fald så længe den fungerer og ikke volder os smerter, ubehag eller andre problemer. Men faktisk bør du behandle din krop som din bedste ven, og lytter du efter kan den fortælle dig mange ting om dit helbred. Pas derfor godt på den.

Når du bruger din krop forkert eller ikke bevæger den nok, bliver den øm eller får direkte ondt. Så prøver du at kompensere ved at holde op med at bruge den så meget – eller i hvert fald de muskler der gør ondt – og så får du ondt i nogle andre muskler. Det er en ond cirkel! Så derfor er det nemmere og bedre at forebygge end at helbrede.

Gør noget for din krop hver dag

Det behøver ikke være så meget, der skal til for at forebygge skader i kroppen. Skift stilling med jævne mellemrum – dette er især vigtigt at huske på, hvis du har et stillesiddende job, som f.eks. kontorarbejde eller buschauffør.

Kroppen bliver overbelastet, hvis den er i den samme stilling hele tiden, og hvis det så oven i købet er en akavet stilling, hvor du trækker skuldrene opad eller knækker forkert i ryggen eller lignende, så er det endnu værre.

Men ud over at skifte stilling med jævne mellemrum er det en god ide at dyrke en eller anden form for sport. Det behøver ikke være en tids- eller fysiskkrævende form. Det kan være yoga, Thai Chi, åndedrætsøvelser, pilates eller noget helt andet, der passer ind i din hverdag.

Husk også at få dækket dit søvnbehov og at spise ordentligt.

Bevar helbredet

Plejer du din krop godt, kan du også undgå en del livsstilssygdomme, som depression, kræft og hjerte-kar-sygdomme m.m.

Du dør ikke af, at du ikke får nok søvn eller ikke bevæger dig en dag eller to, men du betaler prisen. Hvis du mærker efter, vil du opdage, at du har meget mere energi, når du har fået en god nats søvn og har bevæget dig, og at du bliver mere følsom og lettere at slå ud af kurs, når du ikke har.

Hvis skaden er sket, og din krop værker i alle leder og kanter, så stop op i stedet for bare at fortsætte derudaf i samme endeløse løkke. Hjælp den i stedet på fode igen.

Forkæl din krop

Massage kan gøre meget for en brugt, træt og smertende krop. Det kan være med til at løsne op for myoser og stress og få kroppen til at blive blød og smidig og slappe af igen.

Hos Samadhi Spa finder du rigtig mange forskellige massagebehandlinger, der tager din krop under kærlig behandling.

Det gode ved det er, at du ikke behøver at have ondt for at komme i Samadhi Spa. Det er ren selvforkælelse, hvor du også bliver trakteret med lækre forfriskninger, jacuzzi og meget andet der er plejende og healende for din krop.

Bestil massage

Du kan se vores udvalg af massagebehandling, og måske købe en lige her.

Scroll to Top