DanishEnglish

Om Samadhi Spa

Forestil dig en følelse af helhed. En følelse, hvor din krop er afslappet, dit sind er roligt og dine tanker er helt frie – det kaldes Samadhi.

Ordet samadhi stammer fra sanskrit og bruges ofte i den hinduistiske og buddhistiske terminologi som en mental tilstand, hvor sindet bliver stille, og en følelse af helhed og integritet opnås.

Hos Samadhi Spa er det vores mål at give dig den bedste behandling i unikke og afslappende omgivelser, så du går herfra med fornyet energi og med en følelse af velvære og helhed.

I vores lille oase midt i København tilbyder vi dig en lang række dybdegående behandlinger, spaoplevelser, massager mv. i en magisk og eventyrlig atmosfære, hvor du kan forkæle dig selv eller en, du holder af.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Samadhi Spa.

HUSK CORONAPAS

15585

Vi glæder os utrolig meget til at se Jer alle igen.

 

Husk at møde op med dokumentation for, at du enten er blevet færdigvaccineret, har en negativ test, der er max. 72 timer gammel eller har haft corona og er raskmeldt nu. Vi accepterer fritagelse fra ovenstående dokumentation på lige fod med fritagelse for mundbind. 
 
Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller vil booke tid hos Samadhi, er du altid velkommen til at kontakte os på info@samadhi-spa.dk.

 

De allerbedste hilsner
Samadhi Spa- teamet

 

 

Scroll til toppen