Nyeste indlæg

Nyt fra Samadhi Spa og Trine, Marts

Trine

 

Så er det blevet marts, hvilket betyder at vi snart går en varmere tid i møde. Hvor er det bare skønt! Her på Samadhi Spa er vi i fuld gang med en masse nye tiltag, så vi kan blive endnu bedre til det, vi laver. Kreativiteten champagne – men er det ikke altid sådan i foråret? Se mere om, hvad der sker på Samadhi Spa her i marts måned.

Vi har lige renoveret vores private badetempel med en ny privat jacuzzi. Vi synes den gamle skulle udskiftes med en opgraderet model. Det er rigtig vigtigt for os at vi altid kan tilbyde Jer det bedste af det bedste.

 

Spa

Samadhi Spa har, som tidligere oplyst, fået en ”søster virksomhed”, som vi har døbt; Samadhi At Work. Her tilbyder vi massageordninger til virksomheder. Vi har haft en enorm efterspørgsel, og allerede tegnet aftaler med en lang række store virksomheder. Vi takker ydmygt for den opbakning vi har fået, og ser frem til at kunne lave endnu flere aftaler i løbet af 2014.

Har din arbejdsplads en massageordning – Hvis ikke, eller hvis i ønsker at skifte leverandør, så se mere her: www.samadhiatwork.dk.

Jeg vil ønske Jer alle en rigtig god og kreativ marts måned! Vi ser frem til at byde jer alle sammen velkommen hos Samadhi Spa.

 

De bedste hilsner

Trine Mogenstrup

Scroll to Top