Nyeste indlæg

Behandling - Fod Deluxe

Når bleskift og ammehjerne truer parforholdet

Der er intet så skønt som at være nybagte forældre, vel? Men bleskift, ammehjerne og manglende søvn kan hurtigt kaste selv de mest lykkelige nybagte forældre ud i en krise, hvor parforholdet sættes på en hård prøve. Gør I ikke noget for at bevare gnisten i jeres forhold, ender I nemt med at gå fra hinanden!

Åh, der er ikke noget bedre end at stå der med den lille ny. Den lykkefølelse det giver og det sammenhold I føler som nybagte forældre, er noget af det mest intense og bekræftende, der findes.

I har alle de rigtige intentioner og vil gerne gøre alt, hvad der står i jeres magt, for at give jeres lille nye baby det bedste, der findes. Mor skal amme så længe som muligt, I skal gå til babysvømning sammen, og når barnet bliver så gammelt, at det skal til at spise rigtig mad, skal I selv koge babymosen af udelukkende økologiske ingredienser.

Så begynder det at køre af sporet

Men uanset hvor gode intentioner I havde før fødslen, så falder hverdagen efter fødslen oftest helt anderledes ud. Babyen holder jer vågne den halve nat, vil ikke spise, tager ikke nok på eller får måske kolik.

Udmattede, bekymrede og ulykkelige forsøger I at holde hverdagen kørende, men bleskift, amning efter en stram tidsplan og en evig strøm af velmenende råd fra familie og venner gør jer til zombier, der forsøger at nå det hele, mens I konstant er i tvivl om, hvorvidt I nu gør tingene rigtigt.

Midt i dette kaos glemmer I helt hinanden og jeres parforhold. Snart begynder skænderierne, når nu blespanden ikke er blevet tømt igen, opvasken ikke er taget, selvom hun har gået hjemme hele dagen, eller I kommer op at diskutere om, hvis mor der nu har givet det bedste råd om dette eller hint. Inden længe skal der ingenting til, før I kommer op at skændes.

Red parforholdet som nybagte forældre

I har kort sagt brug for at få tid til at genfinde hinanden og få tændt gnisten igen i parforholdet. Først prøver I måske at lade nogle af bedste- eller oldeforældrene passe barnet i nogle timer, så i lige kan få noget alenetid.

Men bliver I hjemme for at hygge jer, ender I nemt med at bruge den pludselige frihed til at få bund i vasketøjsbunkerne eller få ryddet ordentlig op, støvsuget og noget af alt det andet, I har måtte forsømme i hverdagen.

Så prøver I måske at gå i biografen, men ender med at sidde og bekymre jer om, hvorvidt ”bedsterne” eller ”olderne” nu får givet baby flaske til tiden eller nu får lagt jeres lille guldklump til tiden.

Forkæl jer selv med massage og spa

Lyder det som jer? Så må der noget andet til! Hos Samadhi Spa synes vi selv, at vi har fundet den ideelle løsning.

Vi har nemlig komponeret en særlig forkælelsespakke til nybagte forældre, som vi tilbyder alle hverdage mellem 10 og 14. Mens den ene af jer får en halv times massage, passer den anden jeres baby – og så bytter I. Hele seancen afsluttes med en tur i boblebad – og her kan I sagtens tage baby med.

I kan selvfølgelig stadig vælge at lade bedste- eller oldeforældrene passe baby imens. I bestemmer helt selv. Uanset hvad, så får I det pusterum, I har brug for i jeres parforhold.

Scroll to Top