Nyeste indlæg

Krystaller_baggrund_hjemmeside

En effektiv kur mod stress i hverdagen

Du har alt for travlt i hverdagen – men du vil jo gerne nå det hele! Men en gang imellem bliver det bare for meget. Du har brug for et pusterum! Hvad gør du så? Det skulle jo gerne kunne klemmes ind i din ugeplan.


Der findes mange måder at håndtere stress i hverdagen på. Du kan gå en tur, begynde at dyrke meditation eller dyrke yoga. Ja, du kan endda gå til afstresningsfitness.
Det giver dig alt sammen en pause fra hverdagen, hvor du får tid for dig selv til at tænke dig om eller genfinde den indre ro – hvis da ikke alle de andre ting, du har på to-do-listen den dag ender med at få dig til at afkorte din ”pause-aktivitet”.
For se det nu bare i øjnene. Det er jo bare endnu en aktivitet på dagsplanen, der enten har været planlagt på forhånd eller været tvingende nødvendig, for at du ikke skulle koge helt over. Altså bare endnu en opgave på listen uden anden belønning end at få en lille pause fra alle de andre opgaver.

Du har fortjent en ordentlig belønning

Når du har været stresset i en længere periode, får du sikkert også en lille smule ondt af dig selv. Det gør behovet for en ordentlig belønning endnu større – og en tur i parken eller til yoga eller fitness føles måske nok som en belønning lige her og nu, men du glemmer det hurtigt igen, når først hverdagens stress banker på igen.

Der skal ligesom noget mere til. Det må godt være noget eksklusivt og noget, hvor du føler dig i centrum, og det skal være noget, du kan huske længere end en enkelt dag. Du har kort sagt fortjent at blive forkælet!

Hvad med en ferie?

Måske overvejer du en ferie som belønning, hvis du har stået en særlig hård periode igennem. Men det er ikke lige noget, man gør her og nu, selvom behovet er der. Hverdagens gøremål skal jo stadig klares, så selvom du kunne pakke kufferten og tage på en afbudsferie i morgen – for det har du altså fortjent – så er det oftest uladsiggørligt.

Skal ferier lykkes, skal de planlægges i god tid – og når stressen stiger dig over hovedet, kan der pludselig være meget længe, til du kan komme på den planlagte ferie.

Det skal være nemt at passe ind

Så det du har brug for som en effektiv kur mod stress i hverdagen, skal være noget, der er lige så nemt at passe ind i dine daglige gøremål, som en gåtur eller en tur i fitnesscenteret. Det skal føles som en belønning, være eksklusivt og kunne mærkes og huskes længere end gåturen.

Spa, massage og kropsterapi er en effektiv kur mod stress i hverdagen

Skal du vælge noget, der er nemt at passe ind i hverdagen, så er en tur i spa eller en pakke med massage og kropsterapi den helt ideelle løsning.

Hos Samadhi Spa har vi flere pakkeløsninger, der ikke tager mere end en time eller to, og hvor du virkelig bliver forkælet, kommer i centrum og stresser helt af, samtidig med at du får løst op for alle spændinger i kroppen, får det bedre og kan mærke det længe efter.

Tjek en af vores pakker herunder. Du har fortjent det!

Scroll to Top