Nyeste indlæg

424x572__0143__A5F1058_OK

Gør konfirmandinden til en prinsesse

Konfirmationen er en af de første, største begivenheder i vores liv, som vi vel at mærke kan huske. Derfor er denne dag da også noget særligt, og din lille prinsesse skal have det bedste af det bedste.


Gæstelisten er skrevet og indbydelserne er sendt. Bordkort er kreeret, og bordplanen er der også tjek på. Konfirmationskjole, -sko, undertøj, taske og hvad dertil hører, er købt ind. Frisøren er bestilt. Menu, lokaler og musik er i hus.

Når teenageren skifter ham

Så nu kan den bare komme an – den store dag. Og det er en stor dag, for der sker noget med teenagere, når de bliver konfirmeret. Det er muligvis ikke noget beviseligt hormonelt, men de ændrer sig.

Om det er fordi, de er blevet feteret og begavet, eller det blot er bevidstheden om, at de nu er ”trådt ind i de voksnes rækker”, det skal vi lade være usagt.

Selve dagen er følelsesladet og fyldt med spænding og glæde.

Følelserne uden på tøjet – velvære inden for

På sådan en stor dag er det vigtigt at føle sig smuk, lækker og ren.

Desværre har teenagere tit uren hud – i mere eller mindre grad. Oftest er det i ansigtet, og de synes selv, det er skrækkeligt og kan ses på flere hunderede kilometers afstand og vil ødelægge hele deres dag.

Prinsesse for en dag

Det kan du lave om på.

Forær hende næsten to timers ultimativ forkælelse fra top til tå af krop og sjæl. Det skal nok få hendes hud til at blive fløjlsblød og sund at se på.

… og lidt til

Nogle dage inden konfirmationen inviterer du din datter til prinsessebehandling. Hvis du ovenikøbet selv deltager, kan I få nogle rigtig hyggelige timer. Så kan I sludre om alt mellem himmel og jord og få hygget igennem og slappet af inden den store dag.

Selvom det ikke er på selve dagen, vil huden stadig være blød og spændstig, når dagen oprinder.

Få fod på det hele

Nu er det jo ikke kun ansigtet, der er vigtigt.

Fødderne skal kunne tåle at stå meget, måske danse en del og måske endda i høje hæle. Plus at kjolen måske ikke når ned over fødderne, og så må de da godt se lækre og velplejede ud.

Væk med de døde hudceller

Vi starter fra bunden med peeling, der fjerner de døde hudceller, kur og fodmassage, så jeres fødder bliver bløde og lækre som en barnenumse.

Afslappende kropsmassage

Herefter skal hele kroppen have en blid, men grundig omgang massage med duftende, æteriske olier, som giver afslapning til både krop og sjæl.

Ansigtsbehandlingen

Kropsmassagen afsluttes med Samadhis egen ansigtskur, der både peeler, fugter og renser den sarte og måske ødelagte hud i ansigtet, så den bliver ren, blød og spændstig.

En hyggelig og uforglemmelig afslutning

Det hele slutter af med, at I bliver forkælet med lækker chokoladefondue og smoothie i vores hyggelige lounge.
En uforglemmelig dag for dig og din lille prinsesse, der snart træder ind i de voksnes rækker.

button (1)

Scroll to Top