Nyeste indlæg

foto

Julegaveidéer 2014

Tiden flyver her i december og vi er allerede et godt stykke inde i den dejlige, travle julemåned. December er en sød måned midt i det danske vintermørke, men hvis man ikke passer på, kan den også blive en kende stresset.

Vil man virkelig komme julestressen til livs, lægger man en god gang selvforkælelse i form af wellness ind i julehopping-kalenderen. Dette kunne f.eks. være vores fantastiske prinsesse-behandling – 105 minutter kun for dig, hvor du trækker dig væk fra den støjende by og bliver behandlet som en prinsesse. Efter den omgang lover vi at du er klar til at indtage byens butikker.

Er det svært at finde på?

Julegaveindkøb til voksne kan være en svær opgave. Hvor børnene gerne leverer en lang, detaljeret ønskeseddel med alverdens legetøj, eller sætter masser af krydser i lejetøjskataloget, så er meldingen anderledes opgivende fra de fleste voksne: “jamen, jeg mangler jo ikke noget”, “jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal ønske mig”, eller “du behøver da ikke at give mig noget særligt”. Hvor vi godt selv kan sætte os ind i den situation, så ved vi også, at det gør det svært for den, der er på udkig efter gaver til ægtefællen, forælderen eller vennen/veninden. Det kan godt være at de siger at de ikke ønsker sig noget, men det betyder jo ikke at vi ikke gerne vil finde på en god gave til dem.

Giv en spabehandling i julegave

Vi vil her gerne hjælpe dig, der står med tomme ønskesedler fra de voksne, du holder af. Et besøg hos Samadhi Spa er en gave, som alle kan bruge, og som alle vil elske at få i julegave.

En spabehandling er især perfekt som gave til dem, der virkelig ikke ønsker sig noget materielt. Det kan godt være at man synes, at man ikke mangler noget og allerede har alt hvad man kan ønske sig, men afslapning, antistress og forkælelse er noget som alle altid kan bruge. Og det er en gave, der altid vil overraske modtageren på den positive måde.

Vælger du at købe en eller flere af dine julegaver hos Samadhi Spa, har du både mulighed for at booke én eller flere af vores mange behandlinger og oplevelser til den glade modtager, eller du kan købe et gavekort til en valgfri pris. Med et gavekort, vælger modtageren selv hvilke af vores mange tilbud hun eller han vil benytte sig af i det nye år.

Spar penge i december

December er en dyr måned, så alle muligheder for at spare lidt penge er yderst velkomne for de fleste. Vil du gerne give en julegave fra Samadhi Spa og samtidig spare lidt på julebudgettet, så anbefaler vi vores yndlingstilbud, der her i december er muligheden for selv at sammensætte ens egen yndlingsbehandling for 2. Man kan frit vælge to behandlinger mellem følgende: 45 min. dybdegående massage, 45 min. ansigtskur med hovedbundsmassage og 45 min. fod/hånd massage. Dette efterfølges af afslapning i vores eksklusive lounge med smoothie, champagne og chokoladefondue.

Vidste du i øvrigt at vi har forskellige yndlingstilbud hver måned?

Scroll to Top