Nyeste indlæg

spa_i_julegave_blog

Hvilken type massage passer til dig?

Det kan ikke testes, hvilken type massage der er den bedste. Det kommer helt an på dit behov, og hvor meget selvforkælelse, der skal følge med. I denne artikel giver vi dig et indblik i forskellige massageformer fra top til tå. Endvidere får du også en guide til, hvilke spørgsmål du skal have afklaret, før du vælger massagetype.

Da det er meningen, massage skal være en god og tryg oplevelse og også gerne skal gavne dit mentale helbred, er det vigtigt at vælge den rette. I denne artikel stiller vi spørgsmålene, du skal svare på, og du kan også læse om fordelene ved de forskellige massagetyper.

Hvordan vælger man den rette massage?

Før du vælger, hvilken type massage du vil lægge krop til, er der nogle spørgsmål, du skal overveje først.

  • Er det hele kroppen, der skal have en omgang afslappende massage, eller er det kun nogle bestemte dele eller områder af din krop?
  • Skal det være alternativt eller traditionelt?
  • Er der dele af din krop, du ikke ønsker at vise nøgen for en behandler?
  • Skal behandlingen begyndes eller afsluttes med ekstra forkælelse som brusebad, jacuzzi eller lignende?
  • Er du alene, eller skal du have en ven/veninde, familiemedlem eller partner med?

Husk på, at du altid er velkommen til at stille spørgsmål i klinikken, hvis du vil have yderligere oplysninger, end dem du kan læse dig til på klinikkens hjemmeside.

Massage fra top til tå

Lider du af søvnløshed, spændingshovedpine samt skuldre- og nakkesmerter, så kan en hovedbundsmassage være lykken. Hovedbundsmassage kombineret med ryg- og ansigtsmassage er vejen til velvære.

Er det huden i ansigtet, der trænger til en opstrammer – både for urenheder og rynker – så er ansigtsmassagen den rigtige vej at gå. Ansigtsmassage, peeling, damp og dybderens foretaget på grundlag af en hudanalyse vil give dig en spændstig og ungdommelig hud og en afslappet ansigtsmuskulatur.

Har du brug for den helt store omgang, så stressniveauet reduceres, blodtrykket sænkes, og skulder- og nakkesmerterne samt hovedpinen forsvinder, er svaret dybdegående massage for hele kroppen. Dybdegående massage kan tilpasses din krop, efter hvor du føler smerte.

Går og står du meget i løbet ad dagen, kan en luksuriøs fodmassage give dig fornyet energi, samtidig med at dine fødder bliver som født på ny.

Hot lava shells massage

Har du brug for selv at få mere fokus på din krop, at føle dig som et hele med en sund sjæl i et sundt legeme og at få løsnet op for nogle spændinger, skal du prøve en hot stone massage. Her bliver du masseret med hot lava shells (muslingeskaller), som skaber en kemisk reaktion, der afgiver varme. Det trænger dybt ned i musklerne og fjerner spændinger i kroppen og affaldsstoffer i huden.

Massage i afslappede omgivelser

Hvad end du er alene, I er to eller hele familien, så er det vigtigt, at massagen foregår i afslappede og hyggelige omgivelser.

Skal det være forkælelse i topklasse, så vælg både indledende og afsluttende behandlinger, som f.eks. brusebad, jacuzzi, scrub, og en lille, lækker anretning som chokoladefondue, smoothies og/eller champagne.

Scroll to Top