Nyeste indlæg

Spa in Copenhagen - Samadhi Spa

Hvad kan man lave på en søndag

Den sidste dag inden en ny arbejdsuge truer! I vil gerne have ugen til at slutte på en dejlig og afslappende måde, så I friske og veloplagte kan tage hul på den nye uge. Det er da også meget rart, at kunne fortælle kollegaerne, at du har bedrevet noget spændende og ikke bare ligget og set maratonserier i fjernsynet hele weekenden.

I spørger måske hinanden: ”Hvad skal vi lave i dag?” Mangler I inspiration?

Hvad i kan foretage jer, afhænger naturligvis af, hvor i landet I befinder jer, men bor I i København eller omegn er mulighederne mange.

Ting at lave i København med kæresten

Hvad kan man så lave i København på en søndag? Det skal jo helst ikke koste en formue.
Måske er du ikke klar over det, men der er faktisk mange museer i København, der har gratis entre om søndagen – måske ikke til alle deres udstillinger, men til en del af dem. Nu tænker du måske ”museum … nej, det er for kedeligt”, men det kan faktisk være rigtigt interessant at få sparket lidt kulturelt ind under huden, og der findes så mange museer, at der er noget for enhver smag.

Er I ikke lige til f.eks. Statens Museum for Kunst, så prøv Bank- og Sparekassemuseet eller Diesel House. Sidstnævnte skal nok vække begejstring hos den af jer, der har benzin i blodet.

Tag på spa og få byens bedste wellness i København

Efter turen på museet hvor I har fået en masse nye og spændende indtryk, trænger I med garanti til at slappe af og få en forfriskning – og det er jo kærestedag, så det må godt være lidt luksus. En afslappende oplevelse i en spa, hvor I kan være jer selv og bare nyde hinandens samvær i en times tid, inden hverdagen igen sætter ind – det er da ideelt.

Jacuzzi, champagne og chokoladefondue

Hos Samadhi Spa i hjertet af København tæt på alt kan I få netop sådan en oplevelse, og der er også åbent om søndagen.

Brug en hyggelig time i Samadhis private jacuzzi, hvor I i en varm og romantisk atmosfære kan være helt alene – så det er ikke et must at have badetøjet med, men husk lige at bestille tid.

Ved jacuzzien er der stillet champagne, lækre smoothies og chokoladefondue med frisk frugt, som I kan nyde, imens I nyder hinanden.

Tilligemed kan I frit afbenytte Samadhis egen bodyscrub og skrubbe huden silkeblød på hinanden.

Valgfri behandling

Vil I masseres, kan I i stedet vælge ½ times valgfri behandling. Her kan I vælge mellem kropsmassage, fod-/håndmassage eller en ansigtskur. Bagefter har I adgang til jacuzzien med varmt vand og kolde smoothies og fri afbenyttelse af Samadhis scrub. Efter en ½ time kan I slappe af i loungen, hvor der er serveret champagne og chokoladefondue med frisk frugt.

Tilbage til hverdagen

Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I få koblet helt af fra hverdagens stress og jag og føle jer parate til at klare en ny uges udfordringer.

Scroll to Top