Nyeste indlæg

Find den perfekte gave til hende, med vores print-selv gavekort.

Gave til hende

Den bedste gave til hende er ikke én bestemt ting. Det afhænger helt af anledningen, hendes relation til dig og hendes personlighed. Men der er ingen tvivl om, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave. Den som hun vil glædes ved og mindes i lang tid fremover.

Mangler du inspiration til en gave til din kæreste, mor, veninde eller noget helt fjerde, så læs med her. Det er ikke sikkert, du finder lige netop den gave, du har brug for, men så finder du i hvert fald masser af inspiration.

Fødselsdagsgave til hende

Fødselsdagen er hendes helt egen dag, hvor hun skal forkæles lige fra morgenstunden, og til dagen er slut, og en gave skal der i hvert fald til. Er du ”tæt” med hende, så er der lagt op til samvær. Kan det ikke blive på selve dagen, så giv hende et gavekort, der lægger op til fælles aktiviteter en dag efter fødselsdagen.

I kan tage til udstilling, koncert, ud at spise – enten på restaurant, café eller i parken med madkurv, eller I kan blive behandlet som gudinder fra top til tå i en spa.

Barselsgave til hende – en ny begyndelse

Når der lige er kommet en lille ny til familien, kan der også være brug for massage, og du kan give et gavekort til en god massør. Et gavekort som kan bruges enten før og efter fødslen.

Men mange vordende mødre vil også gerne have babyting. Ting de mangler – babytøj, legetøj, sengetøj osv.

Du kan også give en gave til hende, som er mere personlig, som f.eks. lingeri, et smykke eller parfume. Er du barnets far vil et smykke helt klart vække lykken. F.eks. et, hvor der er plads til barnets – og måske efterfølgende børns – navn.

Igen kan en tur i spa også være løsningen. Mange kvinder vil gerne have deres udkårne med til en afslappet spaoplevelse, hvor der er tid til fordybelse i hinanden. Og da graviditet kan være hårdt for et parforhold, er det vigtigt at give tid til hinanden.

Værtindegave til hende – skal, skal ikke?

Er du blevet inviteret til middag, er det god stil at have en gave med. Så ja, selvfølgelig skal du komme med en værtindegave som en tak for, at du er blevet inviteret. Det kan være alt fra blomster, chokolade eller vin, til stearinlys eller andet, der kan skabe hygge i hjemmet.

En gave til mor

En anden anledning til at give en gave er mors dag. Her er det igen oplagt at give en gave til hende, der forkæler.

Det kan være en kurv med hendes favoritlakridser, en flaske champagne, eller hvad hun nu har en svaghed for. Det kan også være en kurv med plejeprodukter – en lækker ansigtscreme, bodylotion og en luksusneglelak.

Julegaven til kvinden, der har alt

Kvinden der har alt er som regel også hende der altid har rygende travlt. Gavekort til oplevelser, middage samt spabesøg osv. er den perfekte gave til kvinden, der har alt. Gaver, der forsvinder og (måske) bliver til minder. De fylder ikke op, og hun har ikke én i forvejen – Bedst af alt: De får hende til at slappe af fra en travl hverdag.

Scroll to Top