Nyeste indlæg

424x572__0017__MG_1398

Er du vinterklar efter sommerens sol og varme? – Bliv babyblød med en krops peeling

Sommeren er for alvor ved at være slut, og vi er så småt begyndt at tilføje ekstra lag på kroppen, når vi bevæger os uden for døren. Over sommeren har du sikkert som de fleste danskere, grebet enhver kærkommen mulighed til at komme ud og suge solens stråler til dig, og der er blevet arbejdet hårdt for at få en mørkere kulør og få samlet den nødvendige D-vitamin til at kunne klare en kold vinter. Som årstiderne skifter, er det også vigtigt, at vi som mennesker tilpasser os vejret. Særligt efter en dejlig lang sommer har huden brug for ekstra pleje og fugt forud for et koldere klima.

Der findes mange ting man kan gøre for at pleje sin krop, men en af de absolut bedste løsninger efter sommeren og før den kommende vinter er krops peelinger. En peeling anvendes til at forbedre og udjævne hudens tekstur, og ved at fjerne den døde hud får man huden til at regenerere sig. Denne nye hud er normalt glattere og mindre rynket end den gamle. Mange derude vælger at se bort fra, at gøre noget med sin hud efter sommeren, da hudplejeprodukter er noget man efterhånden kan købe sig fattig i. Derfor er der igennem årene kommet mange husmor råd omkring anvendelsen af alt fra frugtskrald til kaffegrums som middel til at fjerne olie og snavs fra huden.

Om du har haft succes med at bruge ting fra køkkenkomposten eller du har brugt penge på et krops peeling produkt er underordnet. Hvis du i det mindste kan krydse af, at du har prøvet en krops peeling, så vil du om nogen have haft oplevelsen af, at få en super lækker, spændstig, glat og blød hud og følelsen af velvære. Hvis du endnu ikke har gjort kroppen vinterklar efter sommeren, så kan du altså stadig nå at tilføjet lidt ekstra glød til huden, inden vinteren for alvor banker på døren.

Der er altså ingen grund til ikke at bruge lidt tid på hudens velvære og få den babyblød. Hvis du er ny med kropspeelinger foreslår vi, at du køber et kvalitetsprodukt og får gode råd med på vejen, så du får den absolut bedste oplevelse med en krops peeling.

Kunne du tænke dig at finde ud af mere omkring krops peelinger? Hos Samadhi Spa har vi udviklet to peelinger som ikke er gået på kompromis med kvaliteten og giver det bedste til din krop. Her får du to fantastiske produkter med enten kokos eller salt, som oftest er den mere traditionelle peeling form. Hvis du vil have renset kroppen fri for affaldsstoffer inden vinteren er over os, og have babyblød hud indtil næste forår, så kan du læse mere om vores to krops peeling produkter her.

Scroll to Top