Nyeste indlæg

Samadhi_Spa_Blog_Venindehygge

En oplevelsesgave er gaven der bliver ved med at give…

År efter år er tusindvis af mennesker på gaden til det årlige julegaveræs. Alle med det samme blik at spore i øjnene: Hvad er den perfekte julegave til dem jeg holder af?

Jeg kender det fra min egen hverdag. Jeg er fyldt med gode intentioner, og er sådan set også ret kreativ anlagt, hvad angår at være utraditionel og gå i en mere “kognitiv proces”, hvor jeg virkelig finder ud af, hvad personerne omkring mig tænker og hvad de vil sætte pris på. Men… gode intentioner rækker bare langtfra når kalenderbladene for december rasler af med lynets hast. Man glemmer strukturen og at se glæden i processen, hvilket blænder mange af os, hvorfor man ryger tilbage til normen og vælger det sikre valg på ønskesedlen. Det sikre valg er oftest et håndgribeligt produkt som ender i gavebunken, og allerede få timer efter gaveseancen er endt den 24. december… Ja så har man faktisk glemt, hvem det var, man fik de forskellige gaver af.

Det betyder jo ikke, at gaven er dårlig og uden omtanke. Personen har jo selv ønsket sig gaven, så glæden er stadig stor, må man antage. Men ville det ikke være fedt at give en gave, hvor man til juleaften næste år sidder med sine nærmeste, og snakken pludselig bliver sporet ind på den helt unikke gave man fik sidste år? Jeg ville i hvert fald sidde og klappe mig selv lidt på skulderen, hvis man kunne mærke oprigtigheden af, at en gave har været så givende, at den stadig fremkalder et klart minde hos modtageren.

Hvad er så den perfekte gave? Ja, det er jo faktisk så individuelt, som noget kan være. Men oftest er oplevelsesgaver med til at sætte et personligt præg, og være genstand for noget som man husker længe, især da det er en oplevelse, man kan dele med en betydningsfuld person. Og lad os da bare være ærlige. Hvor fedt er det ikke lige, at give en gave til den man elsker, hvor man samtidig kan inkludere sig selv? Der kan man da for alvor tale om en win-win situation!

Hos Samadhi Spa har vi lavet en række gaveæsker med kropsplejeprodukter, som er pakket ind og klar til at ligge under træet. Eller man få lavet en gavepose med et gavekort til en af vores mange behandlinger. Ville det ikke være den bedste overraskelse at åbne en gave, og så kunne gå og glæde sig til, at man skulle tage en helt særlig person i hånden til absolut forkælelse og afslapning?

Hvis du vil læse mere om vores julegaveideer og produkter kan du besøge vores hjemmeside. Eller du kan komme forbi til vores juleudstilling den 13. december, hvor vi serverer forfriskninger mens du kan lade dig inspirere af årets julegaveæsker. Rigtig god december til alle!

 

Scroll to Top