Nyeste indlæg

_A5F7077_OK

Du må gerne få massage når du er gravid…

… er det okay? Ja, det er helt okay, hvis du får det af en kyndig massør, der ved hvad det handler om og masserer dig blidt og naturligvis helt på dine præmisser.

Ofte er det endda en lettelse for dig at få massage i graviditetstiden, fordi din krop er udsat for en stor belastning – ikke blot vægten, men også alle de ændringer der sker. Derfor er det vigtig, at du giver din krop ekstra opmærksomhed og pleje, så du på behageligste vis kommer igennem den lykkelige tid – og hvem ved måske skal din krop holde til flere graviditeter.

Kropsmassage der virker afslappende

Samtidig med at din graviditet er noget af det største og mest unikke for dig, kan du også føle dig plaget af træthed og ømme led og muskler.

Det kan en kropsmassage afhjælpe. Der er mange fordomme og myter omkring det at blive masseret, mens man venter sig, men faktum er, at der aldrig er nogen kvinder i Danmark, der har aborteret eller født for tidligt pga. massage.

Er du bare lidt henne, så der er begyndt at komme mave, er det naturligvis nødvendigt, at du ligger på en speciel briks, hvor der er plads til maven og barmen. Sådan én har vi hos Samadhi Spa, og vi tilbyder også dybdegående graviditetsmassage, selvfølgelig med hensyntagen til din graviditet og din tilstand.

Er du meget besværet af din vægt, giver vi dig en hånd med at komme ned at ligge og til et komme op igen – eller du kan tage en ven med til at hjælpe, hvis du er mere tryg ved det.

Fodmassage

En legemsdel som kan være meget belastet under en graviditet er dine fødder. De bærer hele din vægt, og samtidig kan de være hævede og fyldt med vand.

I vores graviditetsmassage får du efter kropsmassagen en afslappende fodmassage, der er udviklet specielt til at dræne vand fra dine ankler.

Vend stille og roligt tilbage til hverdagen

Efter krops- og fodmassagen får du adgang til vores atmosfærefyldte lounge, hvor du kan bruge lige så lang tid, som du har brug for til at vende tilbage til hverdagen. I loungen vil du kunne nyde en lækker chokoladefondue med frisk frugt og Samadhi Spa’s sunde og nærende smoothie.

Der er ingen tvivl om, at du vil være glad og dejligt afslappet og være i stand til at nyde din lykkelige tid endnu mere efter den behandling.

Har du lyst, kommer du selvfølgelig igen, lige så mange gange du har lyst til det i løbet af din graviditet – og naturligvis også efter.

Vi kan varmt anbefale vores graviditetsmassage til alle gravide – også selvom du måske ikke føler dig særlig stresset, anspændt eller øm. For selvom graviditet ikke er en sygdom, så sker der fysiske ændringer i kroppen, og en massage kan virke forebyggende på eventuelle gener.

Den perfekte gave til en babyshower

Er din veninde gravid, er en graviditetsmassage hos Samadhi Spa det ideelle at forære hende, når hun holder babyshower. Det vil hun blive glad for.

Du kan købe graviditetsmassage lige her.

 

Scroll to Top