Nyeste indlæg

IMG_1390

Der er forår på vej

Selvom vinteren måske ikke har været lang og hård, så har den altså været lige så mørk og udmarvende, som den plejer. Udmarvende for krop og sjæl.

Forårsblomster og små, grønne skud på træerne titter frem i de spæde solstrejf. Vi finder en solfyldt krog, hvor vi med frakken om os kan labbe lidt af solens varme stråler i os.

Byd foråret velkomment

Vi har manglet lys og varme, og vores hud er blevet bleg, tør og kedelig efter vinterens kulde og mørke.

En rigtig stor del af den danske befolkning har gener af tør hud efter vinterens blæst og kulde. Og det bliver ikke bedre af, at solen kommer, for selvom solen forsyner os med sunde D-vitaminer, så udtørrer den også vores hud endnu mere.

Tør hud er irriterende, og hvis du ikke gør noget ved det, kan du risikere, at den tørre hud bliver til eksem – kløende eksem, som kan være svær at komme af med igen.

Du kan gøre noget selv

En anden ting der også kan være medvirkende til at give tør hud er vand og sæbe, men det er nok ikke så befordrende for dit sociale liv, hvis du stopper med at gå i bad.

Det er også en god idé at undgå direkte kontakt med rengøringsmidler og kemikalier. Men det gælder jo hovedsagligt for hænderne.

Det ændrer heller ikke på, at du allerede har tør hud på grund af cykelturene i regn og blæst hver morgen på vej til arbejde og hjem igen senere på dagen. Den forsvinder ikke ved at følge ovenstående råd.

Gør huden forårsklar

Men den hud kan vi hjælp dig af med. Bestil en lækker spa-behandling, der er specielt sammensat til at byde foråret velkommen og fylde din hud med sunde vitaminer og fornyet fugt og spændstighed.

Hvorfor ikke også invitere din veninde med, så kan I sammen nyde en halv time i vores dejlige jacuzzi, hvor I bliver forkælet med chokoladefondue, mousserende vin og en tur i tropebruseren med vores yndlingskropspeeling, så din krop er blød og modtagelig for den kommende behandling.

Vitaminkur for huden

Herefter er din hud klar til at blive masseret ind i papaya og melon som er meget rig på A- og C-vitamin. Bagefter pakker vi din ind.

Denne kur gør, at huden bliver fugtet og næret i dybden og samtidig befriet for døde hudceller.

Imens indpakningen virker, får I ansigtsmassage. Herefter får I dybdegående massage i en halv time, som virker afslappende og afstressende.

I afslutter hele behandlingen med at slappe af og hygge i vores lounge med en dejlig smoothie. Prøv at mærke hvor dejlig blød huden er efter sådan en behandling.

Behandlingen tager kun 1½ time, så det skulle du nok kunne få tid til en eftermiddag eller weekend.

Perfekt gaveide

Behandlingen vil også være en perfekt gaveidé til bedsteveninden, til din mor eller til din datter eller et andet familiemedlem. Så vil I også få noget god kvalitetstid sammen, som I måske ikke når til hverdag.

Scroll to Top