Nyeste indlæg

foto

Den perfekte gave

Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal købe en gave, som modtageren skal blive super glad for – og hvem vil ikke gerne give den perfekte gave og bringe smilet frem på modtagerens læber.

Er du på jagt efter den perfekte gave? Vi vil gerne guide dig til at finde den gave, der bringer smilet frem hos din mand, kone, datter, veninde, mor, far, kollega eller hvem det nu måtte være, der har fortjent den bedste gave nogensinde.

Den perfekte gave er ikke nødvendigvis den dyreste gave. Men hvor meget skal den perfekte gave koste?

Hvem skal have gaven?

Det er naturligvis det første spørgsmål, der trænger sig på. Men det ved du jo sikkert allerede, med mindre du bare er i gavehumør og har lyst til at forære nogen noget. Men hvem er han/hun – inderst inde? Hvad går personen og drømmer om? Hvad vil falde i personens smag?
Jo bedre du kender personen, jo nemmere er det. Hvem modtageren er vil sikkert også være med til at afgøre prisen.

Hvordan og hvorfor skal du give en gave?

Hvad er anledningen til, at du giver en gave. Det kan have stor betydning for prisen, om det er en gave til konfirmanden, en årsdagsgave til kæresten eller en tak for hjælpen-gave til veninden.

En gave kan gives på mange måder, og måden at aflevere den på kan også være en del af gaven. Skal den gives romantisk – måske overleveres af tjeneren på restauranten? Skal den gemmes, så modtageren selv pludselig finder den? Eller er det til en stor fest med andre gaver, så den blot bliver lagt på et stort gavebord blandt mange andre gaver?

Hvad med indpakningen?

Det leder os til næste spørgsmål: Hvordan skal gaven pakkes ind? Indpakningen kan også være en del af gaven med smukke sløjfer, tørrede blomster, eller måske en hjemmelavet æske med billeder af dig selv og modtageren sammen i sjove og hyggelige situationer.

Den perfekte gave

Når du har svaret på disse spørgsmål, har du fundet den perfekte gave. Eller…? Synes du stadig ikke, du har fundet den?
Så lad os hjælpe dig lidt mere på vej. En gave du aldrig går galt i byen med er forkælelse. Alle kan lide at blive forkælet.
På Samadhi Spa er der rigtig mange muligheder for at blive forkælet, ligegyldigt hvem man er. Der er alt fra ansigtsbehandlinger til dronninge- og kongebehandlinger. Der er noget for singlen, det forelskede par eller den nybagte familie. Køn og alder er ligegyldigt. Her er noget for enhver smag og noget for enhver pengepung.

Gavekortet

Hvis du køber et gavekort, bestemmer du nemlig prisen. Så kan modtageren selv vælge, hvilken gave der er den perfekte.
Gavekortet bliver sendt til din e-mail lige til at printe ud og pakke fint ind. Enten i en fin æske, som du pynter, så den passer til anledningen eller i en kuvert, som du ligeledes kan give dit personlige præg.

Nu er du klar til at give den perfekte gave!

Du kan købe vores print-selv-gavekort lige her.

Scroll to Top