Nyeste indlæg

424x572__0085__A5F7409_OK

Bliv bikiniklar til sommeren med en god gang massage

Ordet ”bikiniklar” leder straks tanken hen på slankekure og motion, der kræver tid, energi og selvdisciplin. Men hvad med huden? Er din hud klar til sommerens ture på stranden med bagende solskin og behageligt afkølende bølger? Nej? Så tænker du sikkert scrub og cremer, men rent faktisk kan massage også være genvejen til en lækker sommerhud!

Men hvorfor dog gøre noget ved huden? Det største organ på din krop er huden. Den har et gennemsnitligt areal på 1½-2 m2. Huden er fyldt med nerveceller, som føler kulde, varme og berøringer. Det er vigtigt, at du beskytter din hud, og det gælder ikke kun i blæst, frost og kulde.

Beskyt din hud i sommervarmen

De færreste tænker på, hvor stor en belasting sol og klor- eller saltvand er for huden. Du ved selvfølgelig godt, at du kan blive solskoldet, og at det kan forhindres med en god solcreme.

Men solen udtørrer også huden, og det kan give kløe og anden irritation og i værste fald varig eksem. Derfor skal du sørger for at pleje din hud.

Fjern de døde hudceller

Det er ikke nok du bare smører den ind i creme. Du er nødt til at få fjernet de døde hudceller, så cremen kan komme til sin ret.

Brug en scrub først. En scrub er velegnet til at fjerne døde hudceller og også til at fjerne evt. uren hud, og i nogle tilfælde kan den også afhjælpe appelsinhud.

Gør huden bikiniklar med en kur

Bagefter bør du blødgøre huden ved at genopbygge den, give den fornyet fugt og fjerne de sidste døde hudceller, der måtte være tilbage. Det kan du gøre med helkropskur.

Det er nok ikke lige noget, du giver dig i kast med derhjemme, men det kan du få hjælp til – du skal bare slappe af imens.

Samadhi Spa Wrap

På Samadhi Spa kan du få den perfekte behandling til at gøre din hud lækker og blød og parat til, at du hopper i bikinien eller badebukserne, hvis du er en mand.

Efter det afslappende lavendelbad, hvor du selv skrubber din krop i bodyscrup, får du en nærende og velduftende papay- og melonkur, samtidig med at du får en afstressende hovedbunds- og ansigtsmassage. For selvfølgelig må du ikke glemme ansigtshuden. Det er trods alt den, der er mest i solen.

Massage – en genvej til lækker hud

Nu er det tid til en helkropsmassage. Mange tror, at massage kun er godt for at løsne op for spændinger, myoser og ømme muskler, men det er ikke tilfældet.

Massage sætter gang i blodcirkulationen, hvilket får væskeophobninger og affaldsstoffer til at forsvinde, og derfor gør din hud blød og smidig – og så er det jo dejligt samtidig.

Behandlingen sluttes af med en lækker smoothie og chokoladefondue med frisk frugt.

Nu er din hud sommerklar, samtidig med at du føler dig afstresset og afslappet med fornyet energi.

En sådan behandling kan heldigvis ikke overdrives, så du kan gentage den flere gange i løbet af sommeren.

Scroll to Top