Nyeste indlæg

IMG_0086

Sådan får du den perfekte spa oplevelse

Det kan nok undre velbevandrede spa gæster, at nogle synes, det kan være en grænseoverskridende oplevelse at besøge et spa sted. Det skyldes naturligvis usikkerhed. Hvad forventer stedet af dig, og hvordan skal du gebærde dig, og hvad skal du have med hjemmefra? Disse og en masse andre spørgsmål besvarer vi her!

Det er bedst at få afklaret dine tvivlsspørgsmål, inden dit første besøg. Så kan du bedre forberede dig fysisk og mentalt og se frem til en uforglemmelig oplevelse, der efterlader dig afstresset, afslappet og fyldt med velvære, optimisme og godt humør.

Spørg dine venner

Kender du nogen, der har prøvet at være på et spa sted, fået massage og måske været i jacuzzi? Så spørg dem, hvordan det var, og hvordan de forberedte sig på oplevelsen. Evt. om der var nogle fejl, de havde gjort den første gang, de var af sted, så du kan undgå at lave de samme fejl.

Du kan selvfølgelig også vælge at tage en ven med – erfaren eller uerfaren – så I er to. Det giver oftest mere tryghed, og så er det mere hyggeligt.

Før dit første besøg

Men ligegyldigt om I er to, eller du er alene, skal du før dit besøg finde ud af, hvilken behandling du ønsker. Er det massage, spa bad, detox-behandling eller måske en pakkeløsning med lidt af hvert?

Har du spørgsmål eller bestemte ønsker – f.eks. hvis du ønsker en behandler af et bestemt køn, eller om stedet forventer noget af dig – så kontakt spa stedet.

Gå i bad, før du tager af sted. Det er rarest for alle parter. Barbér dig eventuelt. Tag make-up på, hvis du ønsker det. Det bliver fjernet, hvis det ikke er hensigtsmæssigt. Har du langt hår, bør du overveje at sætte det op, så det ikke kommer i vejen.

Tag noget tøj på, du føler dig godt tilpas i, og tag evt. badedragt/bikini med, hvis du skal i jacuzzi. Lad de værdigenstande, du ikke har behov for blive hjemme. For selvom sikkerheden er i top, er det ærgerligt at ligge og spekulere på, om der nu sker noget med dem.

Lad være med at spise dig overmæt lige inden – hvis du skal masseres på ryggen, skal du ligge på en fuld mave, hvilket er ubehageligt. Drik tilstrækkeligt, men igen ikke for meget. Så skal du bare bruge tiden på spa stedets toilet i stedet for i de skønne omgivelser.

Du skal ikke være nøgen

Når du har klædt dig af, er der en badekåbe til dig, du skal tage på. Og hvis du har betænkeligheder, fordi du ikke kan lide at være nøgen foran andre, så fortvivl ikke, det er kun den del af kroppen der tages under behandling, der vil være afklædt.

Og træk så vejret. Dybt! Læg mærke til de hyggelige omgivelser, indsnus de afslappende dufte. Sænk skuldrene, slap af, og nyd!

Det er en selvforkælelse, du fortjener. En luksus du ikke vil komme til at fortryde. Du vil med garanti komme igen.

Scroll to Top