Nyeste indlæg

Blog_ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger på Samadhi Spa

Nu kan du få ansigtsbehandlinger på Samadhi Spa

Som du sikkert allerede har hørt, har vi her på Samadhi Spa fået ansigtsbehandlinger. Vores dygtige kosmetolog Denice har sammensat 3 lækre behandlinger til alle hudtyper.

Vi bruger Deap Sea Cosmetics-produkter til alle behandlinger
Vi har valgt at anvende Deap Sea Cosmetics til alle vores ansigtsbehandlinger – se hvorfor længere nede.

Find behandlingen til din hudtype
Se behandlingerne her

Deap Sea Cosmetics: Banebrydende og naturlig Anti Age
Deep Sea Cosmetics har specialiseret sig i at udvikle nogle af nutidens mest banebrydende og luksuriøse anti-age hudplejeprodukter på markedet – Dette ved at anvende en avanceret og revolutionerende Hexalin teknologi, hvor rynker og andre hudældningstegn hurtigt og effektivt forebygges og reduceres.

Ingen parfume, alkohol og parabener
Deep Sea Cosmetics indholder en bred vift af naturlige plante-ekstrakter, vitaminer, aminosyrer, mineraler, planteolier, alger, og peptider i højst mulige koncentration, som lynhurtigt viser imponerende resultater. Huden bliver effektivt beskyttet, fugtet og fornyet, hvilket giver en blødere, smidigere og mere strålende hud.

Hudplejeserien er skånsom og mild og helt uden:

  • Parabener
  • Parfume
  • Alkohol
  • Potentielt skadelige tilsætningsstoffer

Dokumenteret effekt
Alle ingredienser som Deep Sea Cosmetics anvender, har gennemgået en grundig forskning og er veldokumenterede af eksperter for deres effekt, og er samtidig godkendte af den amerikanske sundhedsstyrelse (FDA).

Ingen dyretestning
Deep Sea Cosmetics har desuden en grøn profil, hvorfor al emballage er lavet af naturvenligt og 100 % genanvendeligt materiale- og produkterne er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Scroll to Top