Nyeste indlæg

Samadhi_Spa_Blog_Venindehygge

5 tips til ultimativ venindehygge

Der kan godt gå lidt for lang tid imellem, vi husker at sætte tid af til en rigtig omgang venindehygge.  Det vil vi gerne gøre noget ved, og derfor får I her 5 ideer til den ultimative venindehygge.

Men først giver vi Jer et tip til, hvordan I nemt og hurtigt får aftalt en dato uden at skrive for meget frem og tilbage.

 

Find datoen

  1. Gå ind på doodle.com
  2. Opret en afstemning med forskellige mulige datoer og tidspunkter
  3. Send afstemningen til din veninde/dine veninder
  4. Wupti – den dag der har flest grønne krydser vinder

 

Hjemmebiograf
Man behøver ikke altid at stable det store cocktail-party på benene, når man skal arrangere venindehygge. Nogle gange kan det være rart bare at se en god film sammen. Derfor foreslår vi at I finder en god film, køber popcorn, slik og sodavand. Sørg gerne for, at der lige er et par småting I kan forberede sammen i køkkenet inden filmen starter. Det er så hyggeligt.

 

Brunch
De fleste piger elsker brunch – og derfor er det perfekt til venindehygge. Har du ikke også hørt din kæreste sige: “Jeg vil hellere ha’ en burger”, når I er ude og spise brunch sammen? Det slipper du helt og aldeles for, når du planlægger en venindebrunch.

Vi foreslår 3 typer brunch:

Den nemme:
Aftal at mødes på en café, hvor I ved der serveres en rigtig god brunch. Vi er selv helt vilde med Café Norden, Mad og Kaffe og 42Raw. Fordelen ved at det hele bare bliver serveret er, at I kan slappe af og koncentrere Jer om at vende de sidste nye samtaleemner.

Den hyggelige:
Aftal at mødes og lave brunchen sammen hjemme hos en af Jer. Sørg for at der ikke er nogen kæreste hjemme eller send ham på gåtur med hunden, så I har ro til at snakke og forberede brunchen.

Den praktiske:
Aftal at mødes hjemme hos en af Jer og tag hver især et par ting med. Aftal f.eks. at der er en der laver amerikanske pandekager og skyr, mens en anden sørger for æg og bacon. Så kan I slappe mere af og koncentrere Jer om dagens vigtige samtaleemner.

 

Shoppetur med massage
Ja, vi piger elsker at forkæle os selv, specielt med shopping og massage. Tag en tur ind på Strøget (eller i et center, hvis det er dårligt vejr), køb en latte og begynd Jeres shoppetur. Når I er færdige med at shoppe og helt ømme i armene af at bære alle de tunge poser, kan I tage på Samadhi Spa og få en god omgang massage. Samadhi Spa ligger i en sidegade på Strøget. Et lille tip: køb massagen i god tid, så I ikke både skal betale for massage og shoppe samme dag. Det giver bedre samvittighed at dele det op!

 

Spahygge
Har I overskud på budgettet vil vi helt klart anbefale Jer at bruge en dag på Samadhi Spa i afslappende omgivelser, mens I bliver forkælet fra top til tå. Vi har behandlinger i forskellige prisklasser.

Den budgetvenlige behandling er vores populære: “Walk In Fly Out”, som er et skønt fodbad, hvor I får peeling og creme stillet til rådighed. Alt imens I forkæles med chokoladefondue, champagne og smoothies. Prisen er 250 kr. pr. person. Behandlingen til mellembudgettet er en omgang massage, hvor I får mulighed for at slappe af og få løsnet op i musklerne. Bagefter sørger vi for at I kan slappe af i vores lounge med smoothies og koldt vand. Priserne starter fra 435 kr. pr. person. Den eklsklusive behandling er en Sparadise Frokost. Her bliver I forkælet fra top til tå med 60 minutters dybdegående massage, 30 minutter i jacuzzi med champagne, smoothies og chokoladefondue, middag (thai eller sushi) i vores lounge med afsluttende kaffe eller te. Prisen pr. person er 1.345 kr.

 

Walk’n talk
Har I et par timer i overskud og har lyst til at nyde det gode vejr kan I købe en to-go-kaffe og gå en tur rundt om søerne, i Frederiksberg Have eller hvor I synes. Walk’n talk er et skønt koncept, som vi bruger meget her på Samadhi Spa.

 

God fornøjelse!

Scroll to Top