Nyeste indlæg

Samadhi_Spa_Blogindlæg

5 tips til din vinterferie i København

Der er vinterferie, og forude venter en uge, hvor der er tid til at tilbringe en masse kvalitetstid med børn, den bedre halvdel og sine venner. På trods af at termometeret viser plus og København langt fra er et snedækket vinterparadis, så er der masser af vintersjov rundtomkring i byen. Samadhi Spa har samlet vores top-fem liste til en begivenhedsrig vinterferie i København for hele familien.


For de modige: Vinterbadning ved Svanemøllestranden

Vinterbadning har for alvor sprunget popularitets-barometeret herhjemme, og i København er der mange gode muligheder for at prøve det kolde vintergys af, og for alvor mærke man er i live. Ved Svanemøllen ligger Svanemøllebugtens Vinterbadelaug, hvor det dog kræver man har et medlemskab for at anvende deres faciliteter. Men det er også tilladt at bade på egen hånd ved Svanemøllen Strand, hvor man kan vade ud fra strandkanten. Selvom det lyder skræmmende at skulle i det kolde havvand, så er det en aktivitet, vi har prøvet på egen krop, og i den grad anbefaler alle at prøve! Tag afsted en morgen og nyd vintersolen over vandet mens du springer i det iskolde vand med dine venner eller familie. Vi garanterer, at du vil takke dig selv efterfølgende for den kolde dukkert – også smager en kop varm kakao efterfølgende bare lige en anelse bedre!


For forældre og børn: Børnenes værksted

Tag børnene i hånden og tag forbi Statens Museum for Kunst, hvor der vil være mange oplevelser for både små og store. Her kan man slippe børnene, og ikke mindst fantasien, løs i ”børnenes værksted”. Her er der mulighed for at lave sine egne kunstværker i en særlig kunstbog man kan købe med hjem. Man kan også komme med på en spændende rundvisning og høre om de mange kærlighedshistorier der gemmer sig i malerierne, fortalt på en måde så alle kan være med.


For de nysgerringe: Den Blå Planet

Har du besøgt Den Blå Planet endnu? Hvis du har børn og i er vilde med dyr og vand, så er det oplagt at besøge det utrolige havmuseum i vinterferien. Den Blå Planet har forberedt en række af aktiviteter til alle besøgende, hvor man blandt andet kan opleve dyrene blive fodret, se børneteater om dyrelivet i havet, og ikke mindst opleve en særlig koncert med undersøiske børne-jazz-improvisationer og et instrumentværksted.

 


For alle: Zoologisk have og Frederiksberg Have

Om det er med børnene, kæresten, ægtefællen eller veninderne, så er en spadseretur i Frederiksberg Have altid et sikkert hit. Nyd det gode vejr i det smukke anlæg, og slut turen af med et besøg i Zoo og besøg havens utrolige dyreliv. I vinterferien byder Zoologisk Have på en masse sjove aktiviteter, hvor man kan opleve polarstemning i Den Arktiske Ring, se elefanterne nyde forårssolen, og har du børn med, kan i gå i Zoolab, hvor der er et hav af aktiviteter for de mindste.

 


For par og veninder: Hygge og selvforkælelse

Om man bor i København eller ej, så er Nyhavn vel næppe et område, man bliver træt af at opholde sig i. Tag din veninde eller kæreste i hånden og start ud med en frokost i Nyhavn, og nyd det sprudlende liv og den utrolige vibe af hygge, efterfulgt af en gåtur gennem strøget med dens mange fristelser. Når mørket er ved at falde på, og kroppen skriger efter afslapning, så kan i passende slutte jeres tur af på Gammeltorv – og nærmere betegnet hos Samadhi Spa. Her kan I sætte trumf på en god dag med en omgang afslapning. Her sørger Samadhi Spa for at forkæle Jer med en behandling mod det stadig vinterkolde vejr, chokoladefondue og champagne.

Se vores Vinterferie Spatilbud for 2 her

Vi ønsker alle en dejligt vinterferie med Jeres nærmeste, og glæder os til at byde Jer velkommen hos Samadhi Spa.

 

Scroll to Top