Nyeste indlæg

Concept of cosmetic effects, treatment and skin care.  face of young woman before and after the procedure

5 naturlige tips til enhver hudtype

Vil du gerne passe bedst muligt på din hud? Lige meget om du har ekstra fedtet hud, tør hud, sart hud eller døjer med et andet problem, så kan det pleje og hjælpe huden, hvis du bruger produkter uden kemikalier. I denne artikel kommer vi med 5 gode tips til, hvordan du kan pleje din hud på en naturlig og god måde.

Du udsætter hver dag din hud for mange ting, der kan være med til at skade den på den ene eller anden måde. Sollys, saltrester fra sved og tøjets friktion mod huden og dets mange kemikalier er blot få af disse udfordringer, som huden hver dag kæmper med. Men ved at tænke over, hvordan du plejer din hud på en naturlig måde, kan du hjælpe den rigtig godt på vej.

Vælg produkter uden kemikalier

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange produkter, der er på markedet. Men en god tommelfingerregel er, at gå efter hudplejeprodukter, som er svanemærket. Så sikrer du dig, at produktet ikke indeholder stoffer, som er problematiske for sundheden. Du kan blandt andet gøre brug af Milkshakes produkter, som du også kan tilkøbe når du besøger os.

Skru ned for varmen i det daglige bad

Vi kender det alle sammen. Lange varme bade føles helt fantastisk, især i de kolde måneder. Men faktisk er det varme vand ikke særlig godt for huden, da det kan få den til at tørre ud, idet vandet fjerner hudens naturlige beskyttelse.

Korte og kølige bade er i stedet vejen frem, da det lukker for porerne i huden, så snavs ikke trænger ind. Så gem de varme bade til stunder, hvor du rigtig skal forkæles, og hvor huden evt. efterfølgende får en fugtgivende behandling. Du kan eksempelvis også tage et koldt bad efter en en tur i jacuzzien, for at give dit blodomløb et boost.

Brug mandelolie

Selvom du måske umiddelbart forbinder mandelolie med noget, der hører til i køkkenet, gemmer det faktisk på mange gode egenskaber, der gør produktet ideelt til en naturlig pleje af huden.

Smør kroppen ind i mandelolie efter badet, eller brug olien til at fjerne makeup med. Olien kan også bruges til at pleje håret og til at holde skæl væk fra hovedbunden – Som vi også bruger i vores Dronningebehandling.

Naturlig ansigtsmaske

Ansigtsmasker strammer huden op og giver en lækker hud, som stråler af velvære. Det er utrolig nemt at lave din egen naturlige ansigtsmaske helt uden kemikalier.

Du kan f.eks. lave din egen naturlige ansigtsmaske ud af avocado, kogt gulerod og olivenolie eller ud af yoghurt blandet med honning og olivenolie. Maskerne skal hvile i ansigtet i 10 til 20 minutter og derefter skylles af med lunkent vand.

Drik masser af vand

Væskeindtag er meget afgørende for, hvordan din hud arter sig. I stedet for at drikke masser af kaffe og sodavand, er vand altid den bedste væske at indtage.

Vand indeholder for det første ikke sukker og tilsætningsstoffer, og derudover er vand rigt på mineraler. Det har en rensende effekt på kroppen, og i stedet for at indtage væsker, som får blodsukkeret til at stige samt fremprovokere bumser og uren hud, har vand altså den helt modsatte effekt og gør i stedet huden frisk og sund på en naturlig måde.

Scroll to Top