Nyeste indlæg

hjemmeside forkælelse for 2

5 måder at overraske kæresten på

I en travl hverdag glemmer vi tit at vise hinanden, hvor meget vi sætter pris på at hinandens selskab. Det bliver kun mærkedage, vi viser hinanden opmærksomhed på – fødselsdage, valentinsdag, bryllups- eller forlovelsesdagen. Vil du give din kæreste ekstra opmærksomhed en helt tilfældig dag, så kommer vi her med nogle gode forslag.

Hvad du kan overraske din kæreste med, er selvfølgelig et spørgsmål om, hvor mange penge du har til rådighed. Men en overraskelse behøver ikke nødvendigvis at slå bunden ud af dit budget. Du får her fem forslag i forskellige prislag – fra den helt gratis overraskelse til den kostbare.

Her kommer 5 forslag, der kan bruges af både mænd og kvinder til både kvinder og mænd.

1. Morgenmad på sengen

Stå op lidt før, end du plejer, og lav et morgenmåltid klar til jer begge, og servér det på en bakke med en lille vase med en afklippet blomst i. Har du ikke mulighed for at servere morgenmaden på sengen, så dæk et pænt morgenbord med levende lys. Morgenmad skal I jo have uanset hvad, så du behøver ikke engang at tage pengepungen op af lommen.

2. Frokost i skoven

Hvis I hører til dem, der ikke spiser morgenmad, så pak en madkurv i stedet, og inviter kæresten ud i den danske sommer – på strand, i skov eller park. Det behøver ikke være noget fancy, bare sørg for et tæppe, en flaske lemonade, en lækker salat, og hvad du nu ellers normalt ville servere til frokost. Køb evt. lidt ekstra lækkert, I begge kan lide. Denne overraskelse kræver selvfølgelig, at det er en dag, hvor I kan være sammen i frokostpausen eller helt har fri.

3. En tur i biffen

Det lyder måske som en hverdagsoplevelse, men hvornår var I sidst i biografen? Find en film I begge gerne vil se. Det er hyggeligt at se film sammen på et kæmpe lærred og måske hygge med fælles popcorn, slik og sodavand.

4. Spa for to

Køb en spa-oplevelse for to. Gerne med massage og jacuzzi og det hele. Det er ikke helt så billigt som de første, men til gengæld får I en lækker opleveles sammen, hvor i efterfølgende føler jer dejligt afslappede og afstressede.

5. Romantisk weekend

Den dyreste løsning er nok et weekendophold for to på en romantisk kro eller hotel, men hvad betyder det. Kun det bedste er godt nok for din kæreste. Find et sted, hvor det er muligt at opleve ting, I begge kan lide – teater, natur, museum eller hvad I nu interesserer jer for.

Hold på hemmeligheden

Det vigtigste er, at det forbliver en overraskelse. Ikke noget med at komme med hentydninger. I hvert fald ikke andre end dem, der ikke kan undgås.

Hvis f.eks. du har bestilt tid til spa eller har bestilt ophold på en kro, er det jo ret vigtigt, at din kæreste ikke laver andre planer. Så her bliver du nødt til at fortælle, at du har en overraskelse på den dato i det tidsrum eller i den weekend. Men ikke mere end det!

Scroll to Top