Nyeste indlæg

Vinterferie

4 bud på hvad du kan lave i efterårsferien

Den naturlige: Efterårstur i Dyrehaven

Hele efteråret
Dyrehaven emmer af liv i efteråret, især kronhjortene er en oplevelse for både børn og voksne. Kronhjortene er nemlig i brunst i efteråret og det giver både brøl og kampe mellem hannerne. Det er desuden også i efteråret, at du får mulighed for at få nogle fantastiske billeder fra dyrehaven. Slut eventuelt af med en varm kop kakao.

Se mere om arrangementet her


Den
romantiske: Forkælelse for 2 Deluxe

Tag på romantisk spaoplevelse med en du holder af. Spapakken indeholder 60 min. valgfri behandling f.eks. dybdegående massage, 30 min. jacuzzi, chokoladefondue med frisk frugt, smoothies, champagne og tropebrus med peeling. Varighed 90 min.

Se mere om spapakken her

 

Den børnevenlige: Efterårsferien på Christiansborg

d. 14.-22. oktober
Tag børnene med på Christiansborg og lad dem dyste på ryggen af en kæphest, lave guld til Kong Frederik d. III i kælderen eller lære at binde royale blomsterbuketter. Uanset hvad, er Christiansborg fyldt med sjove, spændende og lærerige aktiviteter for børn i hele efterårsferien.

Se mere om arrangementet her


Den familievenlige: Halloween i Tivoli

Tag familien med en tur i tivoli, der slår dørene op til deres årlige halloween fest. 20.000 græskar, 2.000 halmballer og 5.000 planter sætter rammerne om tre (u)hyggelige uger.

Se mere om arrangementet her

Scroll to Top