Nyeste indlæg

spa_i_julegave_blog

3 bud på spa i julegave

Vil du give en lidt utraditionel gave, som med sikkerhed vil falde i god jord? Vi har fundet vores 3 bedste behandlinger frem:

Til ham:

Vores Luksusbehandling til ham er en gave til manden, der har alt. Ham der sætter pris på luksus i hverdagen, eller som døjer lidt med ømme muskler, men ikke får gjort noget ved det.

Vi sørger for at give ham en dybdegående krops- og hovedbundsmassage.

Han skal naturligvis også have lidt øl og snacks – Kongen på tronen må ikke føle sig overset.

Luksusbehandlingen til ham

Til hende:

Vores Prinsesse Deluxe behandling er til hende, der fortjener det bedste. Hende der tager det ekstra træk i hverdagen og får alting til at gå op i en højere enhed.

De fleste af os kender hende, hvad end vi kalder hende for mor, skat, søster eller veninde.

Foruden peeling, aromaterapeutisk kropsmassage og ansigtskur er der naturligvis inkluderet boblebad, samt vores lækre loungemenu med chokolade, smoothie og Cremant.

Prinsesse Deluxe

Til dem:

En utraditionel pargave, der med sikkerhed falder i god jord hos de fleste. De færreste par finder den tid, som de virkelig fortjener. Der er mange bolde, der skal jongleres med i hverdagen. Vores Forkælelse for 2 – Delight, er en sikker vinder.

Vores loungemenu med chokolade fondue, smoothie og champagne følger som altid med, og parret vil få mulighed for selv at vælge hvilken behandling de foretrækker.

Forkælelse for 2 – Delight

Scroll to Top