Nyeste indlæg

MG_1955

10 ting du (nok) ikke ved om Samadhi Spa

1. Samadhi er sanskrit og betyder noget i retningen af ”fuldstændig sindsligevægt”, og spa er et kursted eller velværecenter, hvor man kommer for at få det bedre.

Det var den første ting. I artiklen følger de 9 andre.

 Så nu ved du i hvert fald, hvad Samadhi Spa er – et velværecenter hvor du kan komme i fuldstændig balance med dig selv.

Men vi er jo meget mere end ”bare” en spa. Der er selvfølgelig også personale. Og selvom vi naturligvis er professionelle behandlere med speciale inden for forskellige behandlingsformer og går meget op i, at du får den bedste oplevelse, så er vi jo også mennesker.

2. Vi afholder ofte after spa

Men vi er meget glade for Samadhi Spa. For eksempel synes vi, at vi selv og omgivelserne her på Samadhi Spa er så behagelige, at vi nærmest ikke er til at drive hjem. Derfor bliver vi ofte efter arbejdstid og hygger i hinandens selskab. Drikker et glas boblevand … eller måske fire og hopper en tur i jacuzzi.

3. Vi har den lækreste jacuzzi

Vores jacuzzi er nemlig så lækker og afslappende. Det er også hvad vores gæster giver udtryk for. For ikke mindre end 8 ud af 10 vælger at opgradere deres behandling med jacuzzi. Før eller efter behandlingen.

4. Vi får også selv massage

Vi holder selvfølgelig også fri engang imellem. Og når vi så gør det, så får vi også selv massage – på Samadhi Spa naturligvis. Selvfølgelig ikke hver dag, men ofte.

5. Vi har næsten altid åbent

For vi har jo ikke alle sammen fri på samme tid. Når nogle af os har fri, så er der jo andre, der arbejder. Vi har nemlig åbent alle ugens dage næsten hele året. Faktisk har vi åbent 352 dage om året. 78 timer om ugen.

6. Vi kan holde på en hemmelighed

Det bliver til rigtig mange timer om året – næsten 4.000 – og i de timer, får vi rigtig mange søde hemmeligheder at vide – og det er vi glade for, så ved vi, at vores gæster er trygge. Men hemmelighederne … dem holder vi inden for Samadhi Spas fire vægge. Shhh!

7. Vi elsker vores arbejde

Det bedste vi ved, er at se forvandlingen fra vores gæster ankommer til de svæver ud herfra glade, lette og afslappede og med en følelse af at være i balance.

8. Vi er veluddannede

Men for at det kan ske, er vi nødt til at kunne finde frem til gæstens individuelle behov, hvorfor halvdelen af vores værtinder er uddannet kropsterapeuter.

9. Vi rejser meget

Selvom vi hele tiden holder os orienteret om nyt inden for vores område, så er inspiration også vigtigt. Derfor tager vi ud at rejse lige så tit, vi kan.

10. Vi er musikalske

Vi er mange ansatte på Samadhi Spa. Og mange af os er også yderst musikalske. Derfor har vi besluttet os for at lave en Samadhi sanggruppe eller et kor. Hvem ved, måske vi en dag bliver de berømte, musikalske massører.

Det var 10 ting, du nok ikke vidste om Samadhi Spa. Og du er velkommen til at komme ind og lære os endnu bedre at kende. Book allerede i dag.

Scroll to Top